Seeegt....

Har ingen inspiration tiil att skriva just nu. Har problem med både nacken och ländryggen. Var i allafall på jobbet i Tisdags, skulle lämna sjukintyg m.m. Fy sjutton vad mycket papper man ska hålla reda på när man är sjukskriven. Det var med blandade känslor jag haltade omkring i fabriken och pratade med min jobbarkompisar. Vill inget hellre än att börja jobba igen men som det är nu förstår jag inte hur det skall gå till.

På Fredagen var vi alla bjudna till en arbetskompis som går i pension nu, det var jättetrevligt och härligt att träffa jobbarkompisarna igen. Hon bjöd på lax och nypotatis med romsås. Vi hade lagt ihop pengar till ett presentkort på en resa och det blev uppskattat. Alla saknar mig (säger de) och vill att jag kommer tillbaka snart och det är så skönt att höra. När man är hemma och sjukskriven blir man lätt isolerad och jobbet känns liksom avlägset på något vis.

Försöker hålla igång med motionscykeln och går så mycket jag kan men vissa dagar blir det inte mycket till promenad. Sitter på min veranda och tittar på andra som joggar och går förbi. Vilken lyx tänker jag...jag skulle kunna offra mitt lillfinger för att bli så bra att jag kan göra detsamma.

Kommentarer
Postat av: Kristina Birkesten

Wicka!

Ibland blir det bloggtorka... Verkar som du har det extra jobbigt nu? Saknaden efter arbetet och att kunna leva som vanligt, utan smärta och rörelseinskränkning kan vara så in i .... tungt att bära!Känner med dig!

Kram

din smärtsyster

2009-05-18 @ 22:38:09
URL: http://kristinasryggdagbok.blogg.se/
Postat av: wicka

Tack snälla du :) är nog bara lite extra gnällig just nu.

2009-05-19 @ 09:18:23
URL: http://wicka.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Att just bli så där isolerad från jobb och vänner är skitjobbigt...och sen att hitta tillbaka igen efter en lång sjukskrivning är nog inte alldeles lätt det heller.

Det är tungt många gånger...men jag hoppas du kommer "igen" snart till jobbet.Kramar!

2009-05-20 @ 00:43:11
URL: http://zaphira-mittliv.blogspot.com
Postat av: wicka

Tack. Charlotte :)

2009-05-20 @ 14:07:32
URL: http://wicka.blogg.se/
Postat av: Warlock

Hör dudu! När de säger att de saknar dig så menar de det! Det är för att du är en fin människa. Det vet jag för jag vet att du är det. En av de finaste jag känner! Jag saknar dig också och jag kan ändå maila dig när som helst! :)Du är värdefull för många - bara för att du är den du är!Snodde du en bit lax till mig? :)Kraaam!

2009-05-23 @ 10:31:29
URL: http://warlock.webblogg.se/
Postat av: wicka

Åååå...warlock min warlock. Bäste vännen. Alltid där för att pigga upp mig. Du är bäst. Jo jag snodde en stooor bit lax till dej. Och en stooor bit tårta med:)

2009-05-23 @ 21:49:16
URL: http://wick.blogg.se/
Postat av: Warlock

Ohhh... dreglar som Homer Simpson :)..Äsch, oroa dig inte för ryggen och nacken. Kommer du ihåg Angel therapy av Doreen Virtue? Det kan göra stor healing. Hon är den ende jag lyssnar på.Och vad som än händer kommer du att vara min bäste vän!Tack för det fina brevet du skrev, fick mig att känna att jag inte är ensam om allt.Bamsekraaaaaaam! Till dig, bara dig!Göranpöran

2009-05-26 @ 00:36:32
URL: http://warlock.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0